tiistai 11. helmikuuta 2014

000. Matkapäiväkirja alkaa

Koska nämä matkakuvaukset erilaisilta matkoiltani maailmalla - lähinnä kuitenkin Suomessa ja Euroopassa - poikkeavat aiheiltaan usein tuon varsinaisen Happy 1 -blogini jupinoista, kirjoittelen jatkossa näitä matkatarinoita tänne toiseen  blogiin ihan erikseen.

Siirrän tässä joutessani - aina silloin tällöin, kun on aikaa ja jos juttuja ei muuten tunnu syntyvän - joitain vanhoja matkajuttujakin tänne, noin niin kuin aihepiirin lämmittelynä. Sitten kun taas alkaa joku pitempi matka, silloin tulee vain sen matkan juttuja.

Jutut eivät ole tarkoitettu mihinkään laajaan levitykseen. Kirjoittelen niitä omaksi huvikseni ja muistini virkistämiseksi. Yritän myös laittaa mukaan niin paljon kuvia kuin mahdollista.

Kun olin pieni ja nuori, silloin tällöin radiossa kuulutettiin kaikille kuuntelijoille: "Herra Matti Meikäläinen, matkalla jossain Itä-Suomessa, ota yhteys poliisiin/sairaalaan/johonkin muualle, koska .." Oli se aikaa! Nyt on kännykät ja netit sun muut. Ei tarvitse kuulutella radiossa. Mutta aika oli silloin todella mielenkiintoista ja erilaista ja siksi se antoi nimen tälle blogilleni.

Palautetta teksteistäni voi antaa gmail-sähköpostiini, jossa alkuosana on: nettihoukka siis sama osoite, jota olen jo käyttänyt jossain muussa yhteydessä.


Hannu Pyykkönen
elämän matkalainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos/kun kommentoit, tee se omalla nimelläsi. Nimettömät tai nimimerkit eivät kelpaa.